Enkele reacties na de online cursus bij vaarbewijs-vaarbewijs.nl

Vaarbewijs cursus online 9 van 10, 7 gebruikersrecensies.

Ik heb een paar weken geleden de online cursus voor een maand inclusief de examenvragen en het cursusmateriaal van Vaarschool Albatros gekozen. Online betaald, direct een mailtje gekregen en ik kon gelijk inloggen. Ook direct examen aangevraagd bij de Vamex. Na 2 weken en in totaal 20 uur serieuze studie vanochtend VB1 en VB2 gehaald. Wel even stampen en ook wat sommen maken, maar ik vond het geen straf om de cursus te doen. Het wordt leuk maar praktisch uitgelegd en de samenvattingen en herhalingkjes halverwege en aan het eind van een les zijn ideaal om de stof goed vast te houden.
Vooral de examenvragen per thema zijn een prima voorbereiding. Je ziet in het overzicht snel waar je nog wat meer tijd aan moet besteden. (Ik heb ze uiteindelijk bijna allemaal gemaakt.)
Dit is een prima en betaalbare cursus. Hartelijk dank, ga zo door!
Jeroen.

Beoordeling: 10 vaarbewijs online

----------

Hierbij wil ik jullie laten weten dat ik afgelopen vrijdag geslaagd ben naar aanleiding van jullie online cursus die van 4 wkn. Ik vond het zeer overzichtelijk en duidelijk. De examenvragen, die ik erbij had genomen, werden om de paar dagen inderdaad ververst. Al met al top cursus bedankt. Wim

Beoordeling: 10 vaarbewijs reactie

----------

L.S.

recentelijk online cursus aangevraagd. P.o. mee begonnen en onmiddellijk examen VB1 en VB2 aangevraagd. Maandagavond begonnen en binnen 1 week examen gedaan. Ongeveer 20 uur serieus gestudeerd en geslaagd voor beide !

Superleuke en pragmatische lesstof waardoor absoluut geen opgaaf om te gaan zitten.
Succes verzekerd en een zelfverzekerd gevoel om het water op te gaan !

Huub Klaassen
Hattem


Beoordeling: 9 vaarbewijs internet

----------

Beste Mensen,

Vorige week woensdag heb ik mij aangemeld voor de online cursus met exemenvragen VB1. Vandaag een week later examen gedaan en het maximale resultaat gehaald (60 punten)! Heb wel de hele week bijna elke avond gestudeerd een paar uurtjes, maar het was prima te doen! 99% procent van de vragen was d.m.v. de online cursus te beantwoorden -> op naar VB2.

Met hartelijk groet,

Bas van Roosmalen

Beoordeling: 8 vaarbewijs thuisstudie

----------

Geachte Albatros,

vandaag  het examen bij vamex gedaan. Is goed te doen met de online cursus en de bijbehorende examenvragen.(echt aanrader)

geslaagd voor KVB1 nu nog KVB2.

met vriendelijke groet,

J.A. Parlevliet

Beoordeling: 9 vaarbewijs cursus

----------

Hartelijk dank,

Geen boek opengeslagen, en toch geslaagd. Met de hakken over de sloot, maar binnen is binnen. Leo

Beoordeling: 10 vaarbewijs internetcursus

----------

Danki,

Eerste keer gezakt, binnen een maand twee keer opgeweest voor het examen. Nu ruim geslaagd. Tip examenvragen erbij bestellen.
Jeroen
Amsterdam

Beoordeling: 7 vaarbewijs-vaarbewijs reactie

 

 

Contact informatie:
Vaarschool Albatros
Westerdijk 5C
1621 LC Hoorn
Email

Kvk 37099801 / Btw nr NL0962.06.238.B.02

 

Ik meld me aan.
Ga naar inschrijven